Nieuwsbrief Nieuwjaar 2022

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken

Nieuwjaarswens 2022

##mailingaanhefachternaam##

FrankCornetIn de eerste plaats wensen wij alle leden van de ChristenUnie IJmond met uw familie een voorspoedig en gezegend 2022 toe.

Over enkele maanden zijn de verkiezingen voor de gemeenteraden. De ChristenUnie doet mee aan de verkiezingen in Velsen. We zijn druk bezig met het maken van plannen. Ook dit jaar wordt het weer grotendeels een online campagne. Elke stem telt. En met de hulp van de kiezers in Velsen kunnen wij in Velsen op 16 maart 2022 een mooi resultaat behalen. Dit kan door uw stem op de ChristenUnie uit te brengen maar ook door in uw omgeving te vertellen waarom u op de ChristenUnie stemt.

Wilt u ook praktisch meehelpen tijdens de campagne? Laat het ons weten!

Heeft u vragen over ons verkiezingsprogramma of de standpunten van de fractie van de ChristenUnie in Velsen in de afgelopen 4 jaar? Neem dan gerust contact met ons op!
Bel of mail naar fractie@velsen.christenunie.nl

Bedankt voor al uw support en gebed voor ons werk in Velsen en omgeving!

Frank Cornet
06 - 512 44 670
Lijsttrekker ChristenUnie Velsen

 

Steun onze campagne

Wilt u ons steunen in de campagne met een campagnegift? Wij willen in de komende campagne voor de gemeenteraad mogelijk een of meer advertenties plaatsen in de krant en op sociale media. En we willen flyers laten verspreiden. Dit kost allemaal veel geld (ca € 2.000 à € 3.000). Wilt u ons daarom steunen met een gift?

Alvast onze hartelijke dank hiervoor.

U kunt uw gift op de volgende manier overmaken:

* Hieronder vindt u een link. Wanneer u daarop klikt ziet u een scherm met Rabobank. Daarop staat ChristenUnie IJmond. U vult het bedrag zelf in en selecteert vervolgens de bank waarmee u wil betalen en volgt de instructies van uw bank voor een IDEAL betaling.

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=zEdEeCmQQt27bpt4a8cqwQ

* Of u boekt rechtstreeks over op rekeningnummer
NL25 RABO 0383 6568 18 t.n.v. ChristenUnie IJmond onder vermelding van "Gift Campagne 2022".

De ChristenUnie is een zg. ANBI instelling. Dat betekent dat uw giften evenals de jaarlijkse contributie fiscaal aftrekbaar zijn.

Verkiezingsprogramma

Ons hele verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen Velsen op 14, 15 en 16 maart kunt u hier downloaden. Verkiezingsprogramma Downloaden

Kandidatenlijst Velsen

Hier kunt u zien wie onze kandidaten zijn voor de komende verkiezingen. 

Naar overzicht kandidaten

Wijzig e-mailadres | Afmelden van deze nieuwsbrief
footer-linksVolg ons op TwitterVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedInfooter-rechts